dilluns, 17 de juliol de 2017

La Processó de la Verge del Carme posa fi a tres dies de Festes al Serrallo

Les Festes de la Verge del Carme al barri mariner del Serrallo van posar fi ahir amb la Processó via marítima i seguidament pels diferents carrers del barri en la qual van participar els Gegants del Serrallo que anaven acompanyats pels grallers i timbalers dels Xiquets del Serrallo, els nens i nenes pescadors, la imatge de la Verge del Carme acompanyada pels Timbalers grans i petits.

A les set de la tarda sortia la Verge del Carme de l'església del Serrallo on els castellers els hi oferia un pilar de benvinguda per dirigir-se a continuació cap al vaixell on hi farien el reocrregut per via marítima.
Cap a les vuit tornava el vaixell amb la imatge de la Verge del Carme on els hi esperaven els Timbalers per rebre-la i continuar la Processó desfilant per diferents carrers del barri amb els Gegants al capdavant ballant al ritme dels grallers i timbalers.
A les nou del vespre arribava a l'església i entrava, com és habitual, portada pels portants de genolls i al crit de "Visca la Verge del Carme" "Visca el Serrallo".

Amb la Processó, l'acte més multitudinari de les Festes, acaben tres dies de festa al Serrallo on s'hi aplegat moltissima gent per presenciar els actes i gaudir del barri mariner i les Festes.

A continuació teniu la galeria de fotos de la Processó de la Verge del Carme al barri del Serrallo.

GALERIA FOTOS PROCESSÓ VERGE DEL CARME 2017

*Link a la pàgina de Facebook del blog TARRACO FESTES, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més fotos i videos com també estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També podeu veure el video de la Processó de la Verge del Carme que es va celebrar ahir 16 de juliol al Serrallo.

           

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada