divendres, 14 de juliol de 2017

La Mulassa estarà demà dissabte a Barcelona per participar a la Festa Catalana

Aquest dissabte 15 de juliol, la Mulassa de Tarragona que forma part del nostre Seguici Popular anirà fins a Barcelona per a participar en la Festa Catalana a l’avinguda de la Catedral que es convertirà en una festa major en miniatura per mostrar a tothom, turistes i gent del país, la riquesa i la vitalitat de la cultura popular i tradicional catalana. A part de la Mulassa de Tarragona també hi seran els Bastoners del Raval i els Gegants de Barberà del Vallès.

A partir de les 11:30h del matí començaran les actuacions dels bastoners del Raval i la Mulassa de Tarragona, que forma part del Seguici Popular Tarragoní. També hi haurà en Josep Garceran de Pinós i de Rocabertí i l’Agustina d’Urríes, la parella gegantera de Barberà del Vallès.

La Festa Catalana és un petit festival de cultura popular que es fa cada dissabte al matí entre els mesos de maig i novembre a prop de la Catedral de Barcelona. La finalitat és difondre entre els turistes les tradicions més genuïnament catalanes i posar en relleu la riquesa de la cultura popular catalana. Per això hi participen un bon nombre d’entitats: agrupacions castelleres, colles geganteres, peces de bestiari, colles sardanistes, esbarts, nanos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada